

Fenerbahçe için Milli aradan önce peş peşe yaşanan sakatlıklar büyük bir darbe oldu. Stoperler Rodrigo Becao ve Alexander Djiku'nun yanı sıra İsmail Kartal'ın orta sahadaki vazgeçilmezi Fred, 3 karşılaşmada takımını yalnız bıraktı.
Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcunun görev yapmadığı Trabzonspor ve Ludogorets maçlarını kaybetti, Adana Demir ile berabere kaldı. Kasığındaki yırtık nedeniyle tedavisine hemen başlanan Fred, Milli arada ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı. Sambacı, dün takım izinli olmasına rağmen bireysel çalışmalarını sürdürdü.
TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAMAYA KARARLI
Sağlık ekibi, bugünkü idman öncesinde tecrübeli orta saha oyuncusunun durumunu yeniden kontrol edecek. İsmail Kartal, gelecek haberi bekliyor. Fred ise Karagümrük mücadelesinde takımını yalnız bırakmamaya kararlı. Ağrıları neredeyse tamamen geçen Brezilyalı orta saha oyuncusu, ilk 11'de başlamasa bile pazar günkü maçta mutlaka süre almak istiyor.
SON KARAR İSMAİL KARTAL'IN
Hafta boyunca yapılacak idmanlarda Brezilyalı yakından takip edilecek. İsmail Kartal, Fred konusundaki son kararını cumartesi günü verecek.
5 ASİST
Sarı-Lacivertli formayla 15 resmi maça çıkan Fred, 5 asiste imza attı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Mourinho'dan 'Kalacak mısın?' sorusuna ilginç cevap
- Anderson Talisca: "Tadic ile aramızda bir şey yok"
- Dusan Tadic'ten transfer açıklaması!
- Fenerbahçe'de kalacak mı; Skriniar cevap verdi
- Ömer Üründül: "Mourinho'ya sormak istiyorum, neden oynamıyor?"
- Gürcan Bilgiç: "Önce Dzeko'ya söylesinler"
- Fenerbahçe'de iki isim cezalı!
- Jose Mourinho: "Sıfır puan alsak da ikinci bitireceğiz"
- Fenerbahçe yeni Oosterwolde'sini buldu!
- Carlos ve En-Nesyri'nin kaderi Jose'ye bağlı
- Fenerbahçe'de iki isim cezalı!
- Fenerbahçe, Başakşehir'de dört golle kazandı!
- Fenerbahçe'de Başakşehir öncesi üç eksik!
- Arteta istemedi, Fenerbahçe devreye girdi!