Fenerbahçe Kulübü, Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun hafta sonu Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça sarı-lacivertli taraftarların alınmamasına yönelik kararla ilgili yeni bir açıklama yapptı.
Sarı-lacivertlilerin açıklamasında "Türk futbol tarihine adalet yoksunu kara bir leke olarak geçecek kararın tebligatı tarafımıza ulaşmıştır. Kulübümüz her şeye rağmen hukukun üstünlüğüne inanarak, bu karar ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacaktır." denildi.
Fenerbahçe'nin yürütmeyi durdurma başvurusunun ardından nasıl bir karar çıkacağı sarı-lacivertli taraftarlar tarafından beklenmeye başlandı.
İşte Fenerbahçe'nin bildirisi:
"Türk futbol tarihine adalet yoksunu kara bir leke olarak geçecek kararın tebligatı tarafımıza ulaşmıştır.
Kulübümüz her şeye rağmen hukukun üstünlüğüne inanarak, bu karar ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de bir ayrılık daha: Szymanski, Rennes yolunda
- Youssef En-Nesyri, taraftarı kızdırdı!
- Internacional, Becao için harekete geçti!
- Fenerbahçe'de kupa sonrası sakatlık: Levent Mercan
- Basketbol Süper Ligi'nde yeni lider Fenerbahçe Beko
- Dominik Livakovic için kriz devam ediyor!
- Djiku'nun derbi sırasında paylaşımı olay oldu! Guendouzi göndermesi




