Fenerbahçe başkan adayı, Daum ile anlaştı!
Engin Verel, Fenerbahçe'de 26 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde adaylığını açıkladı. Hoca olarak ise Christoph Daum'la anlaştı.


Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Engin Verel, sosyal medya hesabından, "Sevgili Fenerbahçe kongre üyeleri, Başkanlık adaylığımı yarın (bugün) 15.00'da açıklayacağım. Her şey büyük Fenerbahçe için. Saygılarımla." açıklamasını yaptı. Böylece 26 Haziran'daki seçim öncesinde Ali Koç ve Eyüp Yeşilyurt'un ardından Engin Verel de yarışa katıldı.
Camia içerisinden, "Fenerbahçe Başkanı, senin gibi sahanın içerisinden gelen, futbolu bilen biri olmalı." baskıları sonrasında Engin Verel, elini taşın altına koydu.
DAUM İLE ANLAŞTI!
Engin Verel, hoca olarak da Christoph Daum'la anlaşma sağladı. Verel, uzun süredir kupa hasreti çeken Fenerbahçe'yi yeniden başarılı günlerine döndürmeyi hedefliyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Akşam
EN ÇOK OKUNANLAR
- Domenico Tedesco'den uyarı: "Buna son verin"
- Fenerbahçe'de Stuttgart için değişiklik kararı
- Fenerbahçe'de ilk teşhis forvet!
- Şampiyonlar Kupası'nda dev maç: Fenerbahçe - Ziraat Bankkart!
- Fenerbahçe'de Levent Mercan göze girdi
- Tedesco'dan uyarı ve Fatih Karagümrük maçı itirafı!
- Avrupa'da peri masalı gibi şampiyonluk: Mjallby!
EN ÇOK YORUMLANANLAR