
Fenerbahçe'nin Trabzonspor mağlubiyeti ile başlayan çöküşü, Ankaragücü maçıyla dip yaptı. Başkent'te alınan 2-1'lik mağlubiyet sonrasında teknik direktör Ersun Yanal'ın geleceği tartışılmaya başlandı.
Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcı, maçın ardından soyunma odasında sadece 30 saniye kaldı ve maçla ilgili hiçbir şey konuşmadı. Sadece "Bütün sorumluluk benim. Hiçbirinizi suçlamıyorum. Benim durumumun ne olacağını bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.
BAZI İSİMLERDEN ELEŞTİRİ
Futbolculardan bazıları Ersun Yanal ile helalleşti. Bazı isimlerin ise eleştirilerde bulunduğu bildirildi. Fenerbahçe'de birkaç futbolcunun özellikle antrenmanlardaki plansız-programsız gidişat ve rakip analizlerindeki zafiyet nedeniyle tecrübeli hocadan rahatsız olduğu, bu nedenle Yanal'la arası bozuk olan çok sayıda futbolcu bulunduğu kaydedildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Yasa dışı bahis için yeni karar!
- Tedesco'dan derbi öncesi oyuncularına özel talimat!
- En-Nesyri'den derbi için gol sözü: "Bu kısır döngüyü kıracağım!"
- Mbappe: "Arda Güler ile oynamaktan mutluyum"
- Tedesco, 10 yıllık döngüyü kırmak istiyor!
- Ülkesi Kolombiya'dan Jhon Duran'a övgüler!
- Tedesco'dan Kerem Aktürkoğlu ile özel toplantı!




