

Sözcü yazarı Ercan Taner, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Feyenoord hakkındaki analizlerini yazısında açıkladı.
Tecrübeli isim, yazısında şu ifadelere yer verdi:
"En son Wolfsburg’u farklı yendikleri maçı takip ettim. Fenerbahçe’yi zor bir maçın beklediğini söyleyebilirim.
Robin van Persie’nin ekibi temposunu hiç düşürmemeye dönük bir oyun anlayışı içinde. Hücum bölgesinde tehlikeli alanlara devamlı koşu yapan bir anlayışa sahipler. Maç boyunca boş alan arıyorlar. Böyle hücum yapan ekiplere karşı takım savunması büyük önem taşıyor. Fizik ve teknik kapasitesi yüksek orta saha dizilişleri takımın anahtarı… Yüksek tempolu ve koşuya dayanan oyun sistemlerinde mutlaka yoruldukları dönemler göze çarpıyor. İşte bu anlarda Fenerbahçe’nin rakip defansa yakın bölgelerde kapacağı toplar altın değerinde.
Feyenoord’un stoper bölgesi sorunlu ve her an ani pres yediklerinde hataya açıklar. Fenerbahçe ilk golü bulursa rakibi bunalıma itebilir."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Gürcan Bilgiç: "Kadıköy çok ateşli olacak"
- Gaziantep'te iki penaltı beklentisi!
- Fenerbahçe'den sürpriz orta saha hamlesi: Evander
- Juventus'tan Douglas Luiz açıklaması!
- Süper Ligde 2025-2026 sezonu şampiyonluk oranları
- Fenerbahçe'nin yıldızına West Ham talip!
- Fenerbahçe'de Oğuz Aydın, Instagram hesabını kapattı