Eda Erdem Dündar tarihe geçti
Milli voleybolcu Eda Erdem Dündar, Avrupa Şampiyonası'nda en iyiler arasına girdi. Son dört Avrupa Şampiyonası'nda en iyi orta oyuncu unvanını elde eden Eda, bunu başaran ilk sporcu oldu.


A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, 2021 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın en iyi oyuncuları arasına adını yazdırdı.
Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından turnuvanın mevkilerinde en iyi oyuncularının belirlenmesi için açılan anket sonuçlandı.
En iyi orta oyuncu kategorisinde rakipleri Sırp Milena Rasic, İtalyan Cristina Chirichella ve Hollandalı Juliet Lohuis'i geride bırakarak oyların yüzde 54,6'sını alan Eda Erdem Dündar, turnuvanın rüya takımında yer aldı.
Son dört Avrupa Şampiyonası'nda bu kategoride en iyi oyuncu unvanını elde eden Eda, bunu başaran ilk sporcu oldu.
Milliler, üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 yenerek bronz madalyaya ulaşmıştı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Anadolu Ajansı
EN ÇOK OKUNANLAR
- Volkan Demirel, Aziz Yıldırım'ın teklifini açıkladı!
- Ömer Üründül: "Mourinho'ya sormak istiyorum, neden oynamıyor?"
- El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi
- Spor yazarı Engin Verel'den Diego Carlos sözleri!
- Gürcan Bilgiç: "Önce Dzeko'ya söylesinler"
- Anderson Talisca: "Tadic ile aramızda bir şey yok"
- Mourinho'dan 'Kalacak mısın?' sorusuna ilginç cevap
EN ÇOK YORUMLANANLAR
- Jose Mourinho: "Sıfır puan alsak da ikinci bitireceğiz"
- Fenerbahçe yeni Oosterwolde'sini buldu!
- Carlos ve En-Nesyri'nin kaderi Jose'ye bağlı
- Fenerbahçe'de iki isim cezalı!
- Fenerbahçe, Başakşehir'de dört golle kazandı!
- Fenerbahçe'de Başakşehir öncesi üç eksik!
- Arteta istemedi, Fenerbahçe devreye girdi!