
İtalya'dan Fenerbahçe için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Çizme basınındaki habere göre; Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Divock Origi için harekete geçti.
Haberin içeriğinde ise şu ifadelere yer verildi: "Origi bu sezon Milan'da beklentinin çok altında kaldı ve Belçikalı futbolcunun İtalya macerası bir yıl sürebilir. Yaz aylarında Liverpool'dan ücretsiz olarak transfer edildi ama ilk 11'e girmekte zorlandı. Şimdi ayrılması gündemde ve Türk kulüplerinin dikkatini çekiyor.
Origi'yle Beşiktaş ilgileniyordu ama şampiyonluk yarışında Galatasaray'la çekişen Fenerbahçe, imza yarışında rakibinin önüne geçti."
İtalyanlar, Fenerbahçe'nin Belçikalı oyuncuyu transfer etmek için büyük uğraş verdiğinin altını çizerken, transferin yaz aylarında noktalanacağını da vurguladı.
BU SEZON NE YAPTI?
Milan formasıyla bu sezon Supercoppa İtaliana, Şampiyonlar Ligi ve Serie A'da 35 maça çıkan tecrübeli futbolcu, bin 183 dakika süre alırken, 2 gol atıp, 1 de asist katkısı sağladı. Origi, Liverpool'un yanı sıra Lille ve Wolfsburg'da da oynadı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Dorgeles Nene'den flaş sözler! "Böyle devam ederse..."
- Lukaku ile Donnarumma arasında gerilim!
- Arda Güler'in Mbappe tepkisi İspanya'da gündem oldu!
- FIFA'dan Fenerbahçe'ye 3 dönem transfer yasağı!
- İsmail Kartal'dan Mert Hakan Yandaş'a mesaj!
- Mbappe'den maç sonrası Arda Güler paylaşımı: "Habibi"
- Bir dönem futbolcuydu, milli maçtaki görevi şaşkına çevirdi!




