Club Brugge, Livakovic'i istiyor!
Belçika'dan Club Brugge, bonservisi Fenerbahçe'de olan Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile ilgileniyor.

Fenerbahçe'nin yola devam etmeyi düşünmediği ve şu anda eski takımı Dinamo Zagreb'de kiralık olarak forma giyen Dominik Livakovic için dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.
Footnews'ta yer alan habere göre Belçika Ligi ekiplerinden Club Brugge, Dominik Livakovic'i kadrosuna katmak için harekete geçti.
BAŞKA OPSİYONLAR DA VAR
Haberin detaylarında tecrübeli file bekçisi Simon Mignolet ile yollarını ayırmak isteyen Club Brugge, Dominik Livakovic'in yanı sıra Jari De Busser, Kamil Grabara, ve Ilan Meslier gibi isimlerin de durumunu yakından takip ediyor.
Fenerbahçe kariyerinde 74 resmi maça çıkan Dominik Livakovic bu karşılaşmalarda 80 gol yerken 26 maçta ise kalesini gole kapattı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- N'Golo Kante'den derbide fark yaratan performans
- Kerem Aktürkoğlu'nun avukatından açıklama!
- İşte Yasin Kol'a verilen derbi notu!
- Tedesco'dan penaltı itirafı: "Bakamadım bile"
- TFF'den yabancı kuralı için yeni karar!
- Fenerbahçe Opet'in anlaştığı Breanna Stewart, İstanbul'a geldi
- MHK'nin eğitmenlerinden derbideki penaltı için rapor!
EN ÇOK YORUMLANANLAR




