
Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Bodrum Futbol Kulübü, transferde atağa kalktı.
GÖRÜŞMELER BAŞLADI
İlk olarak İsviçre'nin Zürih takımından kanat oyuncusu Jonathan Okita'yı renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, Fenerbahçeli Cenk Tosun transferi için görüşmelere başladı.
İleri uca takviye yapmak isteyen Ege ekibinin Fenerbahçe'de bir türlü şans bulamayan milli golcünün transferi için oyuncu ve sarı-lacivertlilerle temas halinde olduğu öğrenildi.
TRANSFERE OLUMLU YAKLAŞTI
Teknik direktör Volkan Demirel'in de Cenk'i çok istediği, milli oyuncunun da Bodrum FK'nın teklifine olumlu yaklaştığı kaydedildi.
Sezon başında Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan 33 yaşındaki milli golcü, sarı-lacivertlilerde 10 resmi maça çıktı. Toplam 97 dakika sahada kalan Cenk, gol sevinci yaşayamadı ve bir türlü düzenli oynama şansı elde edemedi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe için yine Hakan Çalhanoğlu iddiası!
- Aziz Yıldırım: "Böyle olmaz!"
- Fenerbahçe Jonathan Rowe için harekete geçti
- Fenerbahçe'de Musaba, Norwich City ile anlaştı
- Kerem Aktürkoğlu yedek kulübesinde çılgına döndü
- İrfan Can Eğribayat: "Fenerbahçe'de böyle öğrendik"
- İşte Fenerbahçe'nin Cherif'ten kazanacağı para




