

Beşiktaş ve Fenerbahçe yeni bir stoper yarışına girmek üzere.
Sarı-lacivertliler uzun süredir stoper transferi için arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Jorge Jesus, transferle ilgili yaptığı açıklamalarda savunma hattına takviye yapılmasının önemine dikkat çekiyor. Mutlak bir stoper transferi yapmayı amaçlayan Fenerbahçe, Alman ekibi Köln'de forma giyen Timo Hübers'i gündemine aldı.
Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan savunmacı için devrede olduğu kaydedildi. Alman medyasında yer alan iddialarda, "Türk ekibinin tecrübeli patronu Güneş, defansta gelişime açık bir oyuncu istiyor. Hübers gündemlerinde. Fakat ezeli rekabet bu transferi iki taraf için de zorlaştırabilir" ifadeleri kullanıldı.
Hübers için devre arasında kulübü Köln'e teklif yapılabileceği belirtildi. Oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının diğer kulüplerin iştahını kabarttığının altı çizildi.
Bu sezon, Köln forması ile 20 maça çıkan 26 yaşındaki stoper 1 gol attı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'ye müjdeli haber: Jhon Duran
- Fenerbahçe'de teknik ekibe yeni isim: Urwantschky
- Edson Alvarez'den Jose Mourinho itirafı!
- Fenerbahçe'de Alanyaspor öncesi 8 eksik
- Tedesco'dan öğrencilerine: "Bu tempo yeterli değil"
- Fenerbahçe'de Tedesco ile gelen değişim
- Filipe Luis: "Fenerbahçe'nin teklifi doğru zaman değildi"
- Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
- Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci: "Herkes haddini bilecek"
- Ali Koç'tan Kulüpler Birliği için flaş karar!
- Fenerbahçe taraftarından Ali Koç'a tepki!
- Tedesco'nun Fenerbahçe'ye 5 günde yaptığı dokunuşlar
- Belçika maçının saati değişti
- Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"