
Atletico Madrid'de Alexander Sörloth ile yolların ayrılması gündeme gelebilir. İsmi Fenerbahçe ile de anılan deneyimli golcünün olası transferindeki mali detaylar netleşmeye başladı.
BEKLENTİ 30 MİLYON EURO
Ünlü gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre İspanyol ekibi, Alexander Sörloth için 30 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.
Norveçli forvete İngiltere Premier Lig ve Serie A'dan ilgi olduğu belirtilirken, tecrübeli oyuncunun Everton seçeneğine sıcak bakmadığı ifade edildi.
Atletico Madrid ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan Sörloth'un kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu olmaya devam ediyor.
SÖRLOTH'UN SEZON PERFORMANSI
İspanyol temsilcisi, Sörloth'u 2024-25 sezonu öncesinde Villarreal'den 32 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.
Bu sezon toplam 53 maçta forma giyen ve 2771 dakika sahada kalan Norveçli golcü, 20 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Hakan Safi'den Aziz Yıldırım için olay iddia!
- Fenerbahçe'den talep 25 milyon euro: Kim Min Jae
- Hakan Safi'den teknik direktör ve transfer yanıtı!
- Süper Kupa eşleşmeleri; derbi var!
- Aziz Yıldırım: "Transfer laflarına inanmayın!"
- Premier Lig için son adım: Hull City - Middlesbrough
- Dünya Kupası'na günler kal Milli Takım'a Kenan Yıldız şoku
- Jorge Jesus'tan Fenerbahçe sözleri! Sürpriz Türk talibini de açıkladı
- Kaptan'dan çağrı
- Şekip Mosturoğlu: "Büyüklüğümüz Galatasaray'ın ötesinde bir büyüklük"
- Aykut Kocaman'ı kızdıran 'savunma' sorusu
- Fenerbahçe'ye Fenerium'dan dev gelir!
- Edson Alvarez için açıklama: "Fenerbahçe'de kalmayacak!"
- Buraya 1 günde gelinmedi: Fenerbahçe'nin istikrarı




