

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasındaki ING Basketbol Süper Ligi final serisi ikinci maçını saha kenarındaki koltuklardan takip eden Acun Ilıcalı, devre arasında Ozan Tufan ile ilgili gelen bir soruyu yanıtladı.
Hürriyet'ten Süleyman Arat; Acun Ilıcalı'nın yanına giderek etrafındaki kalabalık arasında ancak "Ozan Tufan Hull City'de mi, konu halloldu mu?" sorusunu yöneltebildiğini, Ilıcalı'nın ise 'Eveti doğru' yanıtını verdiğini aktardı.
FENERBAHÇE'NİN KASASINA NE KADAR GİRECEK?
Fenerbahçe'nin bu transferden bonservis geliri de elde etmesi beklenirken, bu rakamın 3-4 milyon euro arası bir tutar olacağı iddia ediliyor. Hull City'nin Premier Lig'e yükselmesi halinde Sarı-lacivertlilerin kasasına girecek rakama bir de bonus ücreti eklenecek.
Ozan Tufan'n güncel piyasa değeri 3.8 milyon euro. Ozan, Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da gösterdiği başarılı performansla geçtiğimiz dönem fiyatını 11 milyon euroya kadar çıkarmıştı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Bissouma operasyonu başladı!
- Allan Saint-Maximin: "Gerçek ortaya çıkacak"
- Fenerbahçe, transferi açıkladı: Abdou Aziz Fall
- Süper Lig'de iki haftalık program açıklandı
- Gökhan Sazdağı için Fenerbahçe açıklaması!
- Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi
- Arsenal'de Leandro Trossard gelişmesi!