
OLOCİP ismindeki yapay zekâ şirketi; Türkiye Süper Ligi'nin en iyi oyuncusunu belirledi. 5,44 değeri ile F.Bahçe'nin golcüsü Enner Valencia'yı ligin en iyi oyuncusu olarak seçti.
Olocip; ligin en skorer ismi olan Valencia ile ilgili, topla buluşma (0,64), kafa vuruşu ( 0,87 ), bitiricilik (2,22) veya şut (3,55) verilerini yayınladı. Valencia, aynı zamanda Süper Lig'in en çok faul alan oyuncusu da (0,17) oldu. Valencia, ligde oynadığı 7 maçta 10 gol attı.
Tecrübeli golcü böylece ligde G.Saray (9), A.Gücü (9), Antalya (9), Kasımpaşa (8), Sivas (8), Ümraniye (7), İstanbul (7) Giresun (6) ve Hatay'dan (5) fazla gol attı. 32 yaşındaki golcü oyuncu Avrupa'nın en çok gol atan futbolcular sıralamasında 3. sırada yer alıyor.
İlk sırada yer alan Haaland, Manchester City'de 9 maçta, 15 gol attı. İkinci sırada yer alan Spartak Moskova'nın forveti Promes 12 maçta, 11 gol attı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Can Armando Güner'in menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da
- Fenerbahçe'den Kante bombası! Resmi teklif yapıldı
- Fenerbahçe'de Szymanski Rennes ile anlaştı!
- Fenerbahçe'de Youssef En Nesyri'ye sürpriz talip!
- Mario Lemina'dan skandal paylaşım!
- Real Madrid Xabi Alonso'yu görevden aldı, jet hızında yerine gelen ismi açıkladı
- Fenerbahçe yönetimi, transfer için gidiyor!
- Fenerbahçe'den Kante bombası! Resmi teklif yapıldı
- Fenerbahçe'de kupa sonrası sakatlık: Levent Mercan
- Fenerbahçe'de 5.2 milyon TL'lik yağmurluk!
- Anelka gerçeği!
- Internacional, Becao için harekete geçti!
- Derbide saha dışında Sadettin Saran imzası!
- Can Armando Güner'in menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da




