
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımızın yeni transferi Azerbaycanlı pasör çaprazı Polina Rahimova, sarı-lacivertli ekibimizde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirtti.
Sarı-lacivertli takımımızla 1 yıllık sözleşme imzalayan Rahimova, kulübün internet sitesine açıklamada bulundu.
Mutlu ve heyecanlı olduğunu aktaran 27 yaşındaki oyuncu, "Bu camianın bir ferdi olduğum için çok heyecanlıyım. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Başarılı olmak ve kupalar kazanmak için gereğini yapacağım." ifadelerini kullandı.
Daha iyi seviyeye gelmek için çalışmaya devam edeceğini aktaran Rahimova, şunları kaydetti:
"Fenerbahçe'nin en iyi takım olduğunu düşünüyorum. Takımla birlikte daha yüksek seviyelere gelmek için çalışacağım. İnşallah beraber kupalar alacağız. Takımda kaptan Eda'yı tanıyorum. Çok savaşçı ruhlu bir oyuncu. Onunla oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bahar ve Natalia Pereira'yı da tanıyorum. Şu anda isimlerini hatırlayamasam da diğer oyuncuları da biliyorum."
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de flaş ayrılık iddiası: Dorgeles Nene
- Ömer Üründül'den İsmail Kartal'a Kante eleştirisi!
- Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi
- Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"
- Ahmet Çakar: "Fenerbahçe tüm stresini attı"
- Farioli, Benfica'nın 55 maçlık serisini bitirdi!
- Asensio neden oynamadı? İsmail Kartal açıkladı!




