Fenerbahçemiz'den ilk bomba geliyor!
Euroleague'de 2 sene üst üste final-four yapmayı başaran Fenerbahçemizin Unicaja Malaga'nın yetenekli forveti Mindaugas Kuzminskas ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının, Unicaja Malaga'da forma giyen forvet Mindaugas Kuzminskas ile ilgilendiği iddia edildi.
Malaga yerel basınında yer alan habere göre; 3 ve 4 numaralarda görev alan Litvanyalı Mindaugas Kuzminskas ile Fenerbahçe'nin temasa geçtiği belirtildi. Kuzminskas'ın bu sezon sonunda kontratında çıkış maddesi olduğu ve Fenerbahçe'nin de bu hakkı kullanarak Litvanyalı genç yeteneği kadrosuna katmak istediği kaydedildi.
NBA takımları tarafından da takip edilen Mindaugas Kuzminskas,bu ssezon THY Euroleague'de %54.9 ikilik, %37.7 üçlük, %82.7 serbest atış yüzdeleri ile 12 sayı, 3.4 ribaunt, 1 asist, 0.7 blok ve 0.6 top çalma istatistikleri yakaladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- CANLI: Panathinaikos - Fenerbahçe Beko
- Fenerbahçe'de Eda Erdem'in sözleşmesi uzatıldı!
- Fenerbahçe, Adem Yeşilyurt için anlaştı!
- Fenerbahçe'de Edson Alvarez belirsizliği!
- Fenerbahçe'ye yeni gol makinesi: Nicolas Jackson
- Fenerbahçe'den sermaye artırımı açıklaması!
- İşte Fenerbahçe'nin Trabzonspor kadrosu
EN ÇOK YORUMLANANLAR




