Fenerbahçe'nin gol makinesi geri döndü: En-Nesyri!
Fenerbahçe'de 40 günlük gol hasretine son veren Youssef En-Nesyri, yaptığı dubleyle sarı-lacivertli forma altında 37'nci sayısını kaydetti.

Fenerbahçe'de okların hedefindeki isimlerin başında gelen Youessef En-Nesyri, kendisini eleştirenlere Gaziantep FK deplasmanında attığı iki golle yanıt verdi.
40 günlük gol hasretine son veren Faslı oyuncu, yaptığı dubleyle sarı-lacivertli forma altında 37'nci sayısını kaydetti.
Geçen sezondan bu yana 69 kez Fenerbahçe formasını sırtına geçiren 28 yaşındaki santrfor, attığı 37 golün yanı sıra 8 defa da asist yaptı.
101 DAKİKADA 1 GOL
Toplamda 4552 dakikada sahada kalan En-Nesyri, 101 dakikada bir gollük katkı sağlamayı da başardı.
SÜPER LİG'İN EN İYİSİ
Domenico Tedesco'nun vazgeçilmezlerinden biri olan tecrübeli futbolcu, 7.29 (xG) gol beklentisinden 6 gol çıkararak bu alanda da Süper Lig'in en iyi ismi oldu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sabah
EN ÇOK OKUNANLAR
- Zorbay Küçük gerçeği: Şimdi soruyoruz!
- Ali Koç giderken uyardı, Saran dinledi: Tedesco farkı sahada!
- Jose Mourinho'dan itiraf: "Fenerbahçe sonrası beklemiyordum"
- Kocaelispor'dan Zorbay Küçük açıklaması
- Fenerbahçe Beko, Valencia Basket'e mağlup oldu
- TFF, bahis oynayan hakemleri açıkladı!
- Sadettin Saran'dan Zorbay Küçük açıklaması: "Sürpriz değil!"
EN ÇOK YORUMLANANLAR




