
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üçüncü hafta geride kaldı...
18 yıl sonra bu arenada boy göstermeye başlayan Fenerbahçe, sezon başında önemli isimleri transfer etti. Başarı hedefiyle yola çıkılsa da kurulan bu kadro Inter'in ardından Devler Ligi'nin 28.1'le en yaşlı ikinci kadrosu oldu. Bu durum da sahaya yansıdı.
KOŞU MESAFESİNDE SON SIRADA
Fenerbahçe, ilk 3 maçlar sonunda 110 km mesafe kat ederek 36 takım arasında son sırada yer aldı. Galatasaray ise ortalama 114 km mesafe kat ederek 29'uncu sırada. Zirvede ise 123 km ile Bodo var. İkinci sırada 122 ile Borussia Dortmund, 3'üncü basamakta 121'le Club Brugge bulunuyor.
Bayern Münih'ten puan alan Viking 120 km ile 5'inci olurken, Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray'la da oynayacak olan Aston Villa 116 km maç başına mesafe kat ediyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe Tarfin, Olympiakos deplasmanında
- Lütfi Arıboğan hakkında hapis istemi!
- Mourinho'dan El Clasico planı! Arda Güler'e özel görev
- Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
- Sergen Yalçın'ın Milli Takım'daki teknik ekibi belli oldu!
- Romano duyurdu: Arda Güler, imzayı attı!
- Aykut Kocaman'dan Mourinho eleştirilerine tepki!
- Fenerbahçe'de derbi kaderi belirleyecek! İsmail Kartal için kritik pazartesi
- Aziz Yıldırım'dan maç sonu flaş hareket! 2-2 olunca dayanamadı
- "Üzerime oynanan bu oyunları çözeceğim"
- Asensio'dan sakatlık açıklaması! "Daha erken dönmek için her yolu denedim"
- L'Equipe'ten Guendouzi'ye sert eleştiri: "Fenerbahçe'yi batırdı!"




