
THY Euroleague yönetim kurulu, Fenerbahçe, Real Madrid, Olympiakos ve Maccabi Tel Aviv kulübü yetkilileriyle görüştüğü iddia edildi.
Euroleague Başkanı Jordi Bartomeu, 4 kulübün yetkilileri ile FIBA Avrupa ile 3 Mayıs Salı günü yapılacak görüşmeler öncesi fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Euroleague'in bu görüşmede FIBA Avrupa Genel Sekreteri Patrick Baumann ile görüşeceği ve bir çözümün bulunması için çabalayacakları kaydedildi.
Ulusal liglerin 'Ligden ihraç' tehdidine karşın Alman ve İngiliz takımlarının, bu toplantıdan önce ULEB yönetimine Eurocup'ta oynayacaklarına dair bilgi geçtiklerinin de altı çizildi.
Öte yandan, FIBA Avrupa'nın NBA, ATP ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin organizasyon ve pazarlanmasında çalışan uzmanlar ile anlaştığı kaydedildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Dirk Kuyt gelişmesi! Ekipte yer alacak mı?
- Arca Çorum FK - Fenerbahçe: Muhtemel 11'ler
- Kulübeden geldi, Boca'yı şampiyon yaptı: Enner Valencia!
- Arda Güler yıldızlaştı, Real Madrid kazandı
- Aykut Kocaman'dan Mourinho eleştirilerine tepki!
- Kadınlar derbisinde zafer Fenerbahçe'nin!
- Kütahyaspor'dan Galatasaray'a olay gönderme!




