Errick Mccollum: "Hiç kolay değildi"
Fenerbahçe Beko'nun tecrübeli guardı Errick McCollum, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunun ardından duygularını paylaştı.


Sezonun kolay geçmediğini vurgulayan McCollum, "Zordu. Hiç kolay değildi sezonun son bölümünde bunları yapmak. 3 şampiyonluk kazandık. 3'leme için çok mutluyum, çok gururluyum." dedi.
"ÇOK POTANSİYELLİ BİR TAKIMA GELDİM"
Sezon ortasında takıma katıldığını hatırlatan deneyimli oyuncu, "Ben sezon ortasında çok potansiyelli bir takıma geldim. Hayatın neler getireceğini bilemezsin. Farklı başlayan sezon, çok farklı bitti. Yaptıklarımla çok gurur duyuyorum." sözleriyle duygularını dile getirdi.
"AİLEM BURAYI ÇOK SEVİYOR"
Geleceğiyle ilgili net konuşmayan McCollum, "Ailem burayı çok seviyor. Bilemeyiz. Hayat, bilemeyiz. Sezon nasıl başladı, nasıl bitti... Bilemezsin." ifadeleriyle açıklamasını noktaladı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kaynak :
Sporx.com
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe Beko, 12. kez şampiyon!
- Bright Osayi-Samuel'in evinden hırsızlık iddiası
- Marko Guduric: "Hayatımdaki en zor maçtı"
- Fenerbahçe imza sürecinde flaş gelişme: Hiç imza ulaşmadı!
- Maurizio Gherardini, Fenerbahçe'den ayrıldı
- Fenerbahçe'den 12.şampiyonluk!
- Fred'e Brezilya'dan transfer teklifi: Kararını verdi!
EN ÇOK YORUMLANANLAR