

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 5-1 yendiği maçta iki gol atarak yıldızlaşan Diego Perotti büyük bir mutluluk yaşadığını ifade etti.
Attığı gollerden daha ziyade takımın kazanmasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Perotti, "Her oyuncu için gol atmak, attırmak zevktir. Bugün 2 gol attım. Çok mutluyum. Gollerimden önemlisi takımın 3 puan almasıydı. Maç beraberliğe dönmüştü ama farklı kazanmayı bildik. Takımımı kutluyorum. Gol atmak mutluluk verici" dedi.
DAHA FAZLA HAKİM OLDUK
Attığı 2. golden sonra Fenerbahçe'nin oyuna tamamen hakim olduğunun da altını çizen Perotti, "Golüm şu açıdan iyiydi, attığım 2. golden sonra oyuna hakimiyet kurduk. Yediğimiz golden sonra iyi oynamıyorduk aslında. Fenerbahçe'de performansımı artırıp takıma daha fazla yardımcı olacağımı umuyorum" şeklinde konuştu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de Alanyaspor öncesi 7 eksik
- Ali Koç'tan Kulüpler Birliği için flaş karar!
- Sofyan Amrabat: "Fenerbahçe elenince değişiklik istedim"
- Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci: "Herkes haddini bilecek"
- Sertaç Komsuoğlu: "Tarih tekerrürden ibarettir"
- Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
- Fenerbahçe'de ayrılık: Sandro Zufic
- En-Nesyri attı, Fenerbahçe'de Tedesco dönemi galibiyetle başladı!
- Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
- Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci: "Herkes haddini bilecek"
- Belçika maçının saati değişti
- Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
- Ali Koç'tan Kulüpler Birliği için flaş karar!
- Ederson: "Daha fazla gol atabilirdik"