

İngiltere'de devam eden Dünya Boks Şampiyonası'nda kadınlar 51 kiloda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, yarı finale yükseldi
Liverpool şehrindeki M&S Bank Arena'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nın akşam seansında kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, Hindistan'dan Zareen Nikhat ile çeyrek finalde karşılaştı.
Bir ihtar almasına rağmen üstün bir mücadele ortaya koyan Buse Naz, maçı 5-0 kazanarak yarı finale çıktı.
Dünya şampiyonalarında İstanbul'da 2022'de altın madalya alan Buse Naz, 2019'da ve bu yıl Sırbistan'da gümüş madalya elde etmişti. Milli sporcu yarı finale kalarak dünya şampiyonalarındaki 4. madalyasını garantilemiş oldu.
Buse Naz Çakıroğlu, yarı finalde 13 Eylül Cumartesi günü Özbekistan'dan Feruza Kazakova'yla karşı karşıya gelecek.
-Buse Naz: "Eve şampiyon olarak dönmek istiyorum "
Müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan Buse Naz, altın madalyayla Türkiye'ye dönmek istediğini söyledi.
Çok zor bir maç oynadığını vurgulayan milli sporcu, "Eve şampiyon olarak dönmek istiyorum. Karşımda 2 kez dünya şampiyonu olmuş değerli bir sporcu vardı. Final niteliğinde bir maçtı. Antrenörlerime, fizyoterapistime emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ekip olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kayıplar illa ki oluyor ama hedefimiz her zaman altın madalyadır." ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Amrabat'ın transferinde kriz: Sevilla'dan Betis'e dönüş
- Fenerbahçe, Rodrigo Zalazar'ın peşinde!
- Yalnızca gerçekler: Domenico Tedesco nasıl birisi?
- Domenico Tedesco: Artıları, eksileri!
- Berkay Özcan'dan Tedesco açıklaması!
- Enner Valencia, Internacional'dan ayrılıyor
- Ankara Keçiörengücü, Alper Potuk'u kadrosuna kattı
- Domenico Tedesco, Fenerbahçe için İstanbul'da
- Fenerbahçe, sona çok yakın: Domenico Tedesco
- Daum ayrılacak iddiası!
- Fenerbahçe'den orta sahaya Palacios hamlesi!
- Sadettin Saran'dan adaylığı için yeni açıklama
- Domenico Tedesco: "Burada olmaktan dolayı çok gururluyum"
- Fenerbahçe'de Tedesco kararı doğru mu? İşte o anket!