Ülker Arena karantinada!
Koronavirüs haberleri ile sarsılan Fenerbahçe Beko’da, durum kontrol altında. Önceki gün yapılan testler sonucu sadece 2 oyuncuda virüse rastlanırken, diğerlerinin sonucu negatif çıktı.

Koronavirüs haberleri ile sarsılan Fenerbahçe Beko’da, durum kontrol altında. Önceki gün yapılan testler sonucu sadece 2 oyuncuda virüse rastlanırken, diğerlerinin sonucu negatif çıktı.
Ancak teknik ve idari kadroda da 4 kişide de virüs saptanması, tedbirleri daha da arttırdı. Ülker Arena, 14 gün dezenfekte edilirken, 14 gün boyunca salona giriş çıkışlar yasaklandı.
Salon karantinaya alınırken, sadece bir iki güvenlik görevlisi Ülker Arena’da bulunacak. Fenerbahçe Basketbol Şubesi de eve taşınırken, işlerini evden hallediyorlar. Oyuncular da bireysel olarak idman yapıp hazır kalmaya çalışıyorlar.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde kasasını doldurdu
- Materazzi'den Emre Belözoğlu'na övgü: "Bir numara"
- TRT'den Liverpool'un hocası Iraola'ya gönderme!
- Cristiano Ronaldo'dan milli takıma veda!
- UEFA'dan İsmail Yüksek'e övgü ve ödül!
- Steve McManaman: "Fenerbahçe'nin penaltısı verilebilirdi"
- Mourinho'dan Atina'da Türkiye benzetmesi!
EN ÇOK YORUMLANANLAR




