

Partizan'ın başantrenörü Zeljko Obradovic, NBA'in desteklediği yeni Avrupa Ligi projesine karşı sert bir tavır aldı.
"GELECEK EUROLEAGUE'DE"
Radio MARCA'ya konuşan Sırp koç, NBA'in Avrupa Ligi projesi hakkında "NBA destekli Avrupa Ligi fikrini hiç beğenmedim. Çünkü burada harika bir rekabet var. Bu projeye inanmaya devam etmeliyiz. Herkes ilk sekiz arasında yer almayı hedefliyor, bu çok zorlu bir rekabet. Avrupa basketbolunun geleceği EuroLeague'dedir." ifadelerini kullandı.
2027'de başlaması beklenen proje, 12 kalıcı ve 4 döner takımdan oluşan 16 takımlı bir yapı öngörüyor ve Basketball Africa League modeline benzer bir format hedefliyor.
NBA destekli proje; Real Madrid ve Paris Saint-Germain gibi dev kulüplerin ilgisini çekse de, takvim uyumu, katılım bedelleri ve EuroLeague operasyonlarıyla entegrasyon gibi konular hala belirsizliğini koruyor.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Jose Mourinho'dan Sadettin Saran'a flaş cevap!
- Galatasaray'dan yine Fenerbahçe'ye gitti!
- Fenerbahçe'de Samandıra'da yeni dönem!
- Fenerbahçe'ye menajer önerisi: Elye Wahi!
- Fenerbahçe'de gündem Leon Goretzka: Bayern Münih'ten cevap!
- Fenerbahçe'den Talisca kararı!
- Fenerbahçe'de hareketli hafta: Önce divan, sonra genel kurul!