

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 34'üncü ve normal sezonun son haftasında İspanya ekibi Real Madrid'i ağırladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan mücadelede kazanan 93 - 67'lik skorla Real Madrid oldu.
Fenerbahçe Beko bu sonucun ardından ilk 4 şansını kaybetti. Real Madrid, bir maçta 19 üçlük atarak kulüp rekoru kırdı.
FENERBAHÇE İÇİN İKİ İHTİMAL KALDI
Real Madrid yenilgisinin ardından ev sahibi avantajını alma şansını kaybeden ve sezonu diğer maçların sonuçlarına göre 6. ya da 7. sırada tamamlayacak olan Fenerbahçe'nin muhtemel 2 rakibi ortaya çıktı.
Fenerbahçe Beko'nun playofftaki rakibi, ikinci sırayı garantileyen CSKA Moskova ya da üçüncülük basamağını alan Anadolu Efes olacak.
Barcelona, Bayern Münih'i yenerse, Fenerbahçe, Anadolu Efes ile eşleşecek, karşılaşmadan Alman ekibi galip ayrılırsa, CSKA Moskova - Fenerbahçe Beko eşleşmesi gerçekleşecek.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek sezondaki transferini açıkladı
- Fenerbahçe'den hakem kararlarına videolu tepki!
- Fenerbahçe'den 12-1'lik Fomget maçı için tepki!
- Ahmet Çakar: "Mourinho, Fenerbahçe'yi kobay gibi kullanıyor"
- Fenerbahçe: "İrfan Can'ın sonuna kadar yanındayız"
- Erman Toroğlu: "Mourinho'nun tercihleri çok enteresan"
- Ömer Üründül: "Mourinho, tam tersini uyguluyor"
- Fenerbahçe'den Gaziantep'te geri dönüş!
- Fenerbahçe'de kritik Divan Kurulu yapıldı: "Göreve devam, seçim yok!"
- Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek sezondaki transferini açıkladı
- Gaziantep FK - Fenerbahçe: 11'ler
- Şen: "2 kupa gelirse başarılılar!"
- Fenerbahçe'de Dzeko'nun pozisyonları için penaltı itirazı
- Mourinho'dan kadroda radikal karar!