Yeni sezon planlaması doğrultusunda gard arayışlarına devam eden Fenerbahçe Beko, Elie Okobo, Tyler Dorsey gibi isimlerden aradığını bulamayınca rotasını başka bir oyuncuya döndürdü.
YENİ HEDEF LUNDBERG
Sportando'nun haberine göre; Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz sezonun mart ayında CSKA Moskova'dan ayrılan ve sezonu NBA ekiplerinden Phoenix Suns'ta tamamlayan Danimarkalı gard Iffe Lundberg ile yakından ilgileniyor.
ITOUDIS İLE ÇALIŞTI
Haberde; CSKA Moskova'da, Fenerbahçe'nin yeni başantrenörü Dimitris Itoudis ile çalışma fırsatı bulan 27 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe'nin görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.
1.93 boyundaki Lundberg, geçtiğimiz sezon CSKA Moskova formasıyla THY Euroleague'de 9.9 sayı ortalaması, 2.4 ribaunt ve 2.1 asist ortalamaları yakalamıştı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Yasa dışı bahis için yeni karar!
- Tedesco'dan derbi öncesi oyuncularına özel talimat!
- En-Nesyri'den derbi için gol sözü: "Bu kısır döngüyü kıracağım!"
- Fenerbahçe'de geri dönüş ihtimali: İrfan Can Kahveci
- Kerem Aktürkoğlu'ndan minik taraftara anlamlı cevap
- Jose Mourinho'dan transfer açıklaması
- Fenerbahçe, Szymanski'nin bonservisini belirledi!




