Evimizde heyecan dolu maraton başlıyor!
Turkish Airlines Euroleague‘de sezonun ilk 10 maçının 7’sini deplasmanda oynayan Fenerbahçe Beko‘nun iç saha serisi Khimki Moskova mücadelesiyle birlikte başlıyor.


Ülkemizi son 5 yıldır Final Four’da temsil eden, bu süreçte 3 final ve 1 şampiyonluk kazanan Zeljko Obradovic yönetimindeki basketbol takımımız Fenerbahçe Beko, çıkış sürecini taraftarıyla birlikte başlatmak istiyor.
28 Kasım’da evinde Khimki Moskova’yı konuk edecek Fenerbahçe, 6 Aralık’ta Alba Berlin ve 12 Aralık’ta ise bir başka temsilcimiz Anadolu Efes’le Ülker Arena’da oynayacak.
17 Aralık’ta Panathinaikos deplasmanına gidecek olan sarı-lacivertliler, 19 Aralık’ta Zenit St Petersburg’u ve 27 Aralık’ta da Valencia Basket’i evinde konuk edecek.
Fenerbahçe bu fikstürle önümüzdeki 6 maçın 5’ini içerde oynamış olacak.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye: Andrea Staskova!
- Hande Baladın resmen Fenerbahçe'de! İmzalar atıldı!
- İkinci kez baba olan Serdar Dursun, baygınlık geçirdi!
- Ali Koç'tan Hakan Çalhanoğlu hamlesi! Fenerbahçe transfer için devrede
- Fenerbahçe, Asensio ve Skriniar'da mutlu sona yakın!
- Granit Xhaka için transfer açıklaması!
- Fenerbahçe'de Diego Carlos'un talipleri artıyor!
EN ÇOK YORUMLANANLAR