Basketbolda derbi oynanacak; Fenerbahçe-Galatasaray
ING Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında derbi maçta 26 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Doğa Sigorta kozlarını paylaşacak.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında derbi maçta 26 Şubat Çarşamba günü Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Doğa Sigorta karşı karşıya gelecek.
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak derbi, saat 20.15'te başlayacak.
Ligde 15 galibiyet, 4 yenilgiyle 3. sırada yer alan Fenerbahçe Beko, son iki lig maçını kazanarak derbiye çıkacak. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde sahasında oynadığı 10 maçı da kazandı.
Galatasaray Doğa Sigorta ise Ataşehir'e 13 galibiyet, 6 yenilgiyle 5. sırada gelecek. Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde dış sahada oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 6 yenilgi yaşadı.
Sezonun ilk yarısında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray Doğa Sigorta, 19 sayı farkla 83-64 kazanmıştı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Trabzonspor maçı öncesi Oosterwolde ve Talisca için olay iddia
- Oğulcan Ülgün: "Ceza almak istemiyorum"
- Jhon Duran'dan Fenerbahçe'ye veda!
- Sadettin Saran: "Biz sahaya odaklıyız"
- İsmail Yüksek: "Sezon başından beri olanları görüyoruz"
- Fenerbahçe bu sezon bir ilki yaşadı!
- Kante: "Umarım taraftarlarla birlikte sezonu da kazanırız"
EN ÇOK YORUMLANANLAR




