
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile sözleşmesi Haziran ayı sonunda bitecek olan Zeljko Obradovic, 19 Haziran öğle saatleri itibariyle son görüşmesini yaptı.
Pazartesi günü Belgrad'dan İstanbul'a gelen Obradovic ile o akşam Başkanvekili Semih Özsoy ve Maurizio Gherardini görüştü. Ali Koç, görüşmelere salı günü katıldı. O gün yapılan görüşmelerde taraflar, isteklerini ve taleplerini karşılıklı sundu.
GÖRÜŞMELER GİDEREK DAHA SICAK GEÇTİ
Çarşamba günü yapılacak görüşme ise Ali Koç'un acil ilgilenmesi gereken konular nedeniyle perşembe gününe ertelendi. Perşembe günü yapılan toplantıda ilk iki güne göre görüşmeler daha sıcak geçti.
CEVABINI GELECEK HAFTA VERECEK
Cuma sabahı Ali Koç, Obradovic ile son kez biraraya geldi ve son planını sundu. Obradovic de kendi düşüncelerini paylaşıp cevabını vermek için birkaç gün süre istedi. Sırp başantrenör, bu görüşme sonrası Belgrad'a gitmek üzere görüşmeden ayrıldı.
Zeljko Obradovic, ailesi ve menajeriyle görüştükten sonra önümüzdeki hafta içerisinde Fenerbahçe'ye son cevabını verecek.
ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, pazartesi akşamı FBTV'deki programda, "Bütçemiz gelecek yıl 30 milyon euro civarlarında olamaz. Şu anda basketbolun açığı futbolun açığının yarısı. Bu şartlar altında kalmak isterse, istediği kadar kalabilir. Biz onun liderliğini istiyoruz. Hocamızın kredisi sonsuzdur." ifadelerini kullanmıştı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe - Gençlerbirliği; 11'ler
- Fenerbahçe ilk yarıda hesabı kapattı! Yenilmezlik serisini sürdürdü
- Erman Toroğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
- Jhon Duran için açıklama: "Sorun olabilir"
- Jhon Duran'dan Fenerbahçe'ye veda!
- Arsene Wenger'de N'Golo Kante pişmanlığı!
- Fenerbahçe'den Trabzonspor'u küplere bindiren Oğuz Aydın yanıtı!
- Fenerbahçe ilk yarıda hesabı kapattı! Yenilmezlik serisini sürdürdü
- Fenerbahçe'de Sidiki Cherif gelişmesi
- Kerem Aktürkoğlu, hasrete son verdi!
- İsmail Yüksek: "Sezon başından beri olanları görüyoruz"
- Fenerbahçe'de fatura Devin Özek'e kesildi: Veda ediyor
- Anelka sözünü tuttu
- Oğulcan Ülgün'den Kadıköy'de alkış alan hareket!




