
Fenerbahçemiz’de maç sonunda Luigi Datome’nin, “Bu takım korunmalı, umarım herkes kalır ve bir iki takviyeyle seneye daha iyi oluruz” açıklamasıyla dikkat çektiği yeni sezon kadrosu konusunda çalışmalar başladı.
Özellikle 1 yıllık kontratı bulunan Ekpe Udoh, Jan Vesely ve Bogdan Bogdanovic ile ilk görüşmeler hemen yapıldı. Her üç oyuncunun da NBA’den gelecek teklifleri beklediği ve kararlarını daha sonra vereceği, Avrupa’da kalmaları durumunda ilk tercihlerinin Fenerbahçe olacağını söylediği ögrenildi.
Ancak özellikle CSKA Moskova’nın bu sezon sıkıntı yaşadığı uzun rotasyonu için hem Udoh, hem de Vesely ile ilgilenmesi, Rus ekibinin sahip olduğu çok yüksek bütçeler de düşünüldüğünde sarı-lacivertli idarecilerin canını sıktı.
3 oyuncunun da kalması için en büyük artının, Fenerbahçemiz’de oluşturulan aile havası ve taraftarların da desteğiyle yaratılan müthiş atmosfer olduğuna vurgu yapılırken, Obradovic’in de tek tek görüşmeler yapacağı ve 3 yıldızdan takımdan ayrılmamalarını isteyeceği aktarıldı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Asensio'nun durumu; ilk MR'da görüntü yok
- Nihat Kahveci: "Temas var, penaltıya yakınım"
- İlker Yağcıoğlu'ndan derbi sonrası şampiyonluk iddiası
- Fenerbahçe'ye derbide kötü haber
- Fenerbahçe'den derbi sonrası üst üste paylaşımlar!
- N'Golo Kante'den derbide fark yaratan performans
- Ertan Torunoğulları'ndan Galatasaray'a gönderme!




