
PAOK'un orta saha oyuncusu Dimitrios Pelkas'ın Ataşehir'de Fenerbahçe-Real Madrid basketbol maçını izlemesi, dedikoduları beraberinde getirdi. Yaz transfer döneminde F.Bahçe'nin gündemine gelen ancak kulübüyle anlaşılamadığı için transferi gerçekleşmeyen Pelkas'ın halen F.Bahçe'nin listesinde bulunduğu, ancak henüz bir girişim yapılmadığı ifade edildi.
PAOK'TAN ALDIĞI ÜCRET...
25 yaşındaki Pelkas, PAOK'ta 1 milyon Euro'nun altında bir ücret alıyor. Yunan oyuncu, bu sezon 10 lig maçında forma giydi. Kanatlarda da oynayabilen Pelkas'ın 2020-21 sezonu sonuna kadar PAOK ile sözleşmesi bulunuyor.
İSTANBUL'A TATİL İÇİN GELDİ!
Pelkas'ın yeni yıl tatili için kız arkadaşıyla İstanbul'a geldiği, sarı-lacivertli yöneticilerle herhangi bir temasta bulunmadığı bildirildi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- N'Golo Kante'den 40 milyon euro'ya ret!
- Zubkov'dan Fenerbahçe maçı talebi
- Fenerbahçe'de Domenico Tedesco'dan zirve sezon
- Fenerbahçe'den Eda Erdem için imza açıklaması
- TFF'den Asensio için Fenerbahçe'ye ret!
- Fenerbahçe'de Talisca, Flamengo'yu üzdü!
- Milli Takım'ın Uluslar Ligi'ndeki rakipleri belli oluyor!




