Gigi Datome madalya istiyor
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nda forma giyen Luigi Datome, tek eksiğinin milli takımıyla madalya kazanmak olduğunu söyledi

Fenerbahçe Beko’nun İtalyan oyuncusu Luigi Datome, FIBA’nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.
FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası’nda Angola, Filipinler ve Sırbistan ile birlikte D Grubu’nda mücadele edecek İtalyan yıldız, “Daha önce NBA ve Euroleague’de oynadım. Tek eksiğim milli takımla madalya kazanmak. Bu başarması zor bir hedef olarak görünüyor ama oynayabildiğim sürece bunu kovalayacağım” dedi.
Çin’in Shenzhen kentinde yapılan Dünya Kupası kura çekimi sonuçları hakkında da konuşan Datome, “Bizim için daha kötü olabilirdi. Kupada ilerlemek için, eğer doğru anladıysam, İspanya ve Sırbistan’ı yenmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Süper Lig'de 21. haftanın VAR kayıtları açıklandı
- En-Nesyri'den Al Ittihad'da 1 gol, 1 asist
- Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nda Chaves ile yollar ayrıldı
- Fenerbahçe'de Domenico Tedesco'dan zirve sezon
- Trabzonspor maçı öncesi Oosterwolde ve Talisca için olay iddia
- TFF, 23. hafta programını açıkladı
- Jhon Duran'dan transfer itirafı
EN ÇOK YORUMLANANLAR




