
Yaz transfer döneminde birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, bu bölgelere yapacağı takviyeler için de şimdiden çalışmalara başlamış durumda.
Özellikle hücum hattını kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, gözünü Roma'dan ayrılacak olan Arjantinli yıldız Paulo Dybala'ya dikti.
FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ
32 yaşındaki oyuncunun menajeriyle irtibata geçen sarı-lacivertlilerin, "Roma'dan aldığı maaşı veririz. Artı imza parası da ödemeye hazırız" dediği ortaya çıktı.
Galatasaray'ın da gündemine gelen yıldız oyuncu, Roma'dan yıllık 8 milyon Euro kazanıyor.
Paulo Dybala, forvet arkasının yanı sıra; santrfor ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.
İTALYA'DA 13 KUPA
2012 yılından bu yana İtalya'da forma giyen Dybala, Roma'nın yanı sıra; Palermo ve Juventus'ta da oynadı.
İtalya'da toplamda 13 kupa kazanan Arjantinli, bunların 12'sini Juve formasıyla elde etti.
1 tanesini ise Palermo ile Serie B'de kazandı. 2022'den bu yana Roma'da forma giyen Dybala, Başkent ekibiyle kupalara hasret kaldı.
PERFORMANSI
Roma teknik direktörü Gasperini'nin takımın başına gelmesiyle birlikte bu sezon rotasyonda kalan Paulo Dybala, toplamda 22 maçta forma giydi ve sadece bin 295 dakika sahada kaldı. Arjantinli yıldız, bu maçlarda 3 gol, 4 asistlik performans ortaya koydu.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'ye derbi öncesi müjde: "Edson dışında eksik yok"
- Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş'a destek
- Mbappe'den Kante'ye büyük saygısızlık!
- Fenerbahçe'nin Dybala için yaptığı teklif ortaya çıktı!
- Domenico Tedesco'nun derbideki iki büyük kozu!
- Metehan Baltacı'dan Mert Hakan Yandaş'a destek
- Fenerbahçe yönetiminden derbi için dev prim!




