Benzia, açtığı davayı kazandı!
Fenerbahçemizde kiralık olarak forma giyen sonrasında sözleşmesi feshedilen Yassine Benzia, sarı-lacivertlilere açtığı davayı kazandı.

Fenerbahçe'de 2018-2019 sezonunda kiralık olarak forma giyen Cezayirli futbolcu Yassine Benzia, kulüpten ayrılırken kalan alacakları sebebiyle FIFA'ya başvurdu. FIFA, Benzia'yı haklı buldu.
Yassine Benzia, geçtiğimiz sezon Lille'den kiralanmış, sezonun ikinci yarısında kadro dışı kalmıştı. 25 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hem alacakları hem de kendisine kesilen para cezaları nedeniyle FIFA'ya başvurdu.
FIFA, oyuncunun maaşının, bonuslarının ve kesilen cezaların Benzia'ya geri ödenmesine karar verdi. Sarı- Lacivertliler, şu anda futbol hayatını Dijon'da sürdüren Cezayirli futbolcuya 45 gün içinde 840 bin Euro ödemek zorunda.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
EN ÇOK OKUNANLAR
- Sadettin Saran'dan açıklama: "İtibar suikastı yapılıyor"
- Fenerbahçe, Veerman ile anlaştı!
- Fenerbahçe'de Tedesco, Musaba transferini istiyor
- Musaba'nın menajeri Fenerbahçe için İstanbul'da!
- Dört kulübün EuroLeague geleceği belirsiz!
- Süper Lig'de iki haftalık program açıklandı!
- Nene'li Mali fırsatı tepti!
EN ÇOK YORUMLANANLAR




