
Fenerbahçemizin transfer listesinde yer alan Ibrahim Amadou'nun, Premier Lig ekibi Norwich City'e imza atmaya yakın olduğu ileri sürüldü.
RESMİ İMZAYI ATACAK
Fransa basınından L'Equipe'te alan habere göre; Norwich City, Ibrahim Amadou'yu kiralık olarak kadrosuna katma konusunda Sevilla anlaşmaya vardı.
Haberde; Amadou'nun kısa süre içerisinde resmi imzayı atacağı ve sezon sonunda satın alma opsiyonunun 10 milyon euro civarında olduğu belirtildi.
F.BAHÇE, SEVILLA İLE ANLAŞMIŞTI
Estadio Deportivo'nun geçtiğimiz dönemde yayınladığı haberde; Fenerbahçe ile Sevilla'nın bu transfer için anlaştığı ancak oyuncunun İngiltere'de oynamak için 8 Ağustos'a kadar bekleme kararı aldığı bilgisi verilmişti.
Sevilla'nın geçen yaz Lille'den 14.4 milyon euro bonservisle aldığı Amadou, geçen sezon La Liga'da sadece 7 maçta ilk 11 olmak üzere toplam 17 maçta forma giydi.
superFB mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
- Fenerbahçe'de fatura Devin Özek'e kesildi: Veda ediyor
- Tedesco'dan Sidiki Cherif planı: "50 milyon euroya satarız"
- CANLI: Fenerbahçe ArsaVev - Beşiktaş
- Fenerbahçe'ye Anderson Talisca müjdesi!
- Barış Göktürk, 2027 yılı için Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıkladı
- Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe-Galatasaray derbisi
- Fenerbahçe'den yakın takip: Pedro Ferreira




