Yıldız oyuncudan Fenerbahçe paylaşımı!

Yaz transfer sezonunda şampiyon kadro kurmak için çalışmalarına devam eden Fenerbahçemizin transferi için uğraş verdiği yıldız isim ilk ateşi yaktı!

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi... Gelecek yıl için transferde kolları sıvayan ve hummalı bir çalışma sürdüren Fenerbahçe'de taraftarları çok heyecanlandıran bir gelişme yaşandı..

Fenerbahçe'de Andre Ayew'in sezon sonunda Swansea City'ye geri dönecek olması, Valbuena'nın da belirsizliği, kanat transferini olmazsa olmaz haline getirdi..

Sarı lacivertliler bu kapsamda, aradığı isimde sona geldi ve anlaşmanın bitmeye yakın olduğu belirtildi. Peki, kim bu isim ve Fenerbahçe ile ilgili ne yaptı?.

Belçika Ligi'nde şampiyonluğunu ilan eden Genk'in Demokratik Kongolu futbolcusu Dieumerci Ndongala'nın sosyal medyadan zafer fotoğrafı paylaştı.

İşte ne olduysa bu paylaşım sonrası oldu ve Fenerbahçelileri heyecanlandıran o hamle geldi..

Sarı lacivertli bir taraftar, Ndongala'nın paylaşımının altına "Fenerbahçe" yazdı..

27 yaşındaki forvet de bu paylaşımı retweet (RT) yaptı. (Retweet nedir? Başka birinin Tweet'ini yani paylaşımını kendi sayfanızda yayımlamaktır.).

Bu hareket ünlü yıldızın Fenerbahçe'ye transfer iddialarını kuvvetlendirdi..

Belçika basını ise, iki kulüp arasındaki pazarlığın sıkılaştığını duyururken, görüşmelerin son aşamaya geldiği belirlendi..

Transfer için yapılması planlanan anlaşmada satın alma opsiyonunun da yer alacağı gelen bilgiler arasında..

Ndongala, sezon başında Standard Liege'den 1.3 milyon euro'ya KRC Genk'e transfer olmuştu..

Bu sezon Genk'le ligde 28 maça çıkan Ndongala, 4 gol atarken 4 de asist üretti. Yıldız oyuncu devre arasında Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti..

Belçika U18 Milli Takımı'nda 3 kez yer alan Ndongala, Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını de 1 kez giydi..

Dieumerci Ndongala kimdir?

DOĞUM TARiHi: 14 HAZİRAN 1991
DOĞUM YERi: DEMKRATİK KONGO
BOY: 1.70 / KiLO: 63
POZiSYON: SAĞ KANAT, SOL KANAT
KULÜBÜ: GENK

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları