Yasir'den Fenerbahçe açıklaması

İstikbal Mobilya Kayserispor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Yasir Subaşı açıklamalarda bulundu. İşte Yasir Subaşı'nın sözleri..

Fenerbahçemizin eski futbolcusu Yasir Subaşı, kulübümüze dair ve A Milli futbol takımımıza dair konuştu. 

Yasir, konuşmasında şunları aktardı; 

"Her Türk sporcunun hedefi A Milli Takım'da forma giymektir. Benim de hedefim A Milli Takım. Altyapım Fenerbahçe olduğu için orada da oynamak isterim ama şu an çok güzel bir camiadayım. Önceliğim burası. Hem kendime hem de takıma katkıda bulunmak istiyorum. Kayserispor'da olduğum için çok mutluyum. Kulübüme faydalı olmak istiyorum. Yaşım 23. Türkiye'ye göre genç sayılabilecek bir yaştayım. Burada düzenli bir maç sayısını yakalamam ve iyi performans göstermem durumunda A Milli Takım'a gideceğime inanıyorum."

"Merih kardeşimi tebrik ediyorum"

Sarı-kırmızılı futbolcu, İtalya'nın Juventus takımına transfer olan milli futbolcu Merih Demiral'ı tebrik etti.

Fenerbahçe altyapısından takım arkadaşı olan Merih'in başarısıyla ilgili Yasir, "Merih kardeşimi tebrik ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Çok çalışkan bir sporcu, iyi de bir insan. Altyapıda benden 2 yaş küçük olmasına rağmen aynı takımda oynadık. Kendine bir yol çizdi. Sorumluluklarının farkında olan bir futbolcu. İnşallah daha iyi yerlerde görürüz. Juventus'a gitti ve yeni bir başlangıç yaptı. Onun her şeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları