Yanal'dan yabancı sınırı açıklaması

Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor maçı sonrasında yabancı sınırıyla ilgili konuştu ve mevcut sistemin üzerinde çok düşünülmeden getirildiğini söyledi.

Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yabancı sınırı tartışmaları ile ilgili basın toplantısında konuştu.

Yabancı sınırı ile ilgili detaylı bir çalışma yapılması gerektiğini ifade ederken; "Bu sınırsız işi de çok hızlı çıktı zaten. Raporlar var, 6,7 yabancı ile oynandığı söyleniyor. Neye göre 6+2+2, bunun bilimsel araştırması yapılmalı, ezbere iş yapılmamalı. Bu bir aklın ürünü olmalı" dedi.

"ALTYAPIYI YABANCI SINIRSIZ DİYE Mİ YAPAMIYORUZ?"

Fatih Terim'in milli takımda olduğu dönemde getirdiği sistemin çok üzerinde düşünülmeden belirlendiğini belirten teknik adam, "Tamam anasını satayım, haydi yabancıyı serbest bırakalım... Altyapıyı yabancı sınırsız diye mi yapamıyoruz? Altyapı ile uğraşan kulüp yok. Bunlar uzun süreli araştırma işi. Bunun içindem medya var, kulüpler var, hep beraber oturup, doğru analize ihtiyaç var. u anda yabancı konusundaki statünün doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu karar çok hızlı alındı, şimdi de çok kolay vazgeçiyoruz. Herkes bir araya gelip, bunu ortak düşünmeli." ifadelerini kullandı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları