"Fenerbahçe taraftarı önünde oynamak gurur"

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'ndan Meliha İsmailoğlu açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, uzun bir aranın ardından taraftarımız önünde çıktığı ilk maçta Nilüfer Belediyesi’ni 3-1’le geçti. Maçın ardından FB TV’ye konuşan başarılı oyuncumuz Meliha İsmailoğlu, taraftarlarımıza teşekkür etti ve şunları söyledi:

"Öncelikle buraya gelen herkese çok çok teşekkür etmek istiyorum. Seyircinin önünde oynamayı ne kadar da çok özlemişiz. Fenerbahçe taraftarı önünde oynamak gerçekten gurur verici. Benim de evdeki ilk maçım. Gerçekten çok mutluyuz. Maça biraz tutuk başlamış olabiliriz. Mesela Arina Fedorovtseva bir önceki maçta oynamadı, ritmi bulması için zamana ihtiyacı vardı. Takım olarak da biraz daha zamana ihtiyacımız var. Tamamen yeni takımız, oynadıkça daha iyi olacağız.”

Mağlup tamamlanan ilk setin ardından neler konuşulduğuyla ilgili soru üzerine milli oyuncumuz, “Antrenörümüz antrenmanlarda çok daha iyi oyun sergiliyorsunuz" dedi. İsmailoğlu, "Gerçekten de öyleydi. İlk sette çok hata yaptık. İkinci sette normal servis atıp, en azından servis de hata yapmayarak oyunumuzu oynadık” dedi.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları