"Tur hala açık"

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE PEREIRA'NIN SÖZLERİ...

"Şaşırmadım maçın genel görüntüsünden, takımların sahaya yansıttığı futbol düzeyinden. İyi iki takımın karşılaşmasıydı. Onlar bizden önce başladılar hazırlık dönemine. Uzun süredir aynı hoca ile çalışıyorlar. Bir hata turu götürebilirdi. İkinci yarıda daha etkileyici bir oyun sergiledik. Şu anda tur her iki taraf için de hala açık"

"HASAN ALİ'YE SAYGIM BİR KAT DAHA ARTTI"

"Hasan Ali'den maçtan önce sağ bek oynamasını istedim ve bir görüşme gerçekleştirdim. Maalesed Gökhan Gönül son antrenmanda sakatlık yaşadı. Hasan Ali'ye elinden geleni yapmasını istedim ve ondan ricada bulundum. Sağ bek oynayan bir oyuncunun solda oynaması, solda oynayan bir oyuncunun sağda oynamasından kolaydır. Hasan Ali bu akşam benim saygımı kazandı. Hasan Ali'nin bu akşam göstermiş olduğu performanstan dolayı memnunum. Ona saygım bu akşam bir kat daha arttı.

"GELECEKTE ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ"

"Taraftarlar harikaydı. Ukrayna'ya gittiğimizde her şeyimizi vereceğiz, tüm kozlarımızı ortaya koyacağız. İnanıyorum ki, gelecekte çok güçlü bir takım oluşturacağız. Taraftarları çok mutlu edeceğimize eminim"

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları