Trabzon'a tam 29 sayı fark!

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 24. hafta maçında Trabzonspor’u ağırladı.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 24. hafta maçında Trabzonspor’u ağırladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda maçta rakibini 112-83 yenen Takımımız, zirvedeki yerini korudu. Bu sonuçla Ekibimiz 21. galibiyetine imza atarken, Trabzonspor 15. mağlubiyetini aldı.

Fenerbahçe Doğuş mücadeleye; Ali Muhammed, Brad Wanamaker, Marko Guduric, Nicolo Melli ve Ahmet Düverioğlu beşiyle başladı.

Maça 7-4’lük seri ile giren Ekibimiz, Nunnally ve Guduric ile skoru 12-9’a taşıdı. (06:08) Vasiliauskas ile skoru 12-12’de eşitleyen Karadeniz ekibi karşısında Ahmet ve Nunnally ile skor üstünlüğünü tekrar olan Obradovic’in öğrencileri; Wanamaker’in basketleriyle çeyreği 31-24 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikalarında Sinan ve Vesely ile skor bulan Fenerbahçe Doğuş, Wanamaker ile de farkı açtı. (40-28) Fark tek hanelere inince Obradovic mola aldı ve mola sonrası Ahmet ve Sinan ile farkı tekrar açan Ekibimiz, soyunma odasına 57-44 üstün gitti.

Soyunma odasından Vesely ve Ali Muhammed’in basketleriyle dönen Fenerbahçe Doğuş, Melli ile skoru 69-56’ya taşıdı. (05:02) Üstün oyununu sürdüren Takımımız, Ahmet ve Melih’in sayılarıyla çeyreği 80-67 önde geçti.

Melih’in art arda üçlükleriyle farkı daha da açan Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Ahmet, Sinan ve Barış'ın sayılarıyla maçtan 112-83 galip ayrıldı.
Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları