Soldado'nun gözü ilk 11'de!

Adı UEFA listesine yazıldı, ekstra idmanlarla arkadaşlarıyla arasındaki farkı kapattı. Dünkü antrenmanda göz dolduran Roberto Soldado, Vardar maçıyla formayı sırtına geçirmeye kararlı.

Fenerbahçe'miz sezona forvet hattında yaşadığı krizle başladı. Emenike satıldı, Fernandao fazla kilolarıyla döndü. Kolundaki kırık da tam kaynamayınca takımdan ayrı kaldı. Van Persie ise bir gün var bir gün yok. Ayrıca formu da diplerde.

Aykut Kocaman bu nedenle Sturm Graz maçlarında 20 yaşındaki Ahmethan Köse'yi oynatmıştı. Forvette yaşanan kriz, Roberto Soldado transferiyle biraz olsun aşıldı. Stoch'un satılmasının ardından onun yerine UEFA'ya İspanyol oyuncunun adı verildi. Tecrübeli golcünün Villarreal'den hazır gelmesi en önemli artısı oldu.

Kocaman 11'de düşünüyor

Bunun yanı sıra ekstra idmanlaryaparak arkadaşlarıyla arasındaki farkıda tamamen kapattı. Soldado, dünküantrenmandaki performansıyla gözdoldurmayı başardı. Yıldız futbolcu biranlamda formaya koşuyor! Başarılı forvet, yarın akşamki Vardarmücadelesinde formayı kapmayakararlı. Aykut Kocaman'ın da İspanyolyıldızı 11'de oynatmayı planladığıöğrenildi. Yine de son karar, 2. FilipStadı'nda yapılacak son idmandan sonra verilecek.

Forma numarası 99

Roberto Soldado, Miroslav Stoch'un sadece UEFA listesindeki yerini kapmadı. Geçtiğimiz sezon Slovak futbolcunun giydiği 99 numaralı forma da Soldado'ya kaldı. 9 numara Fernandao'da olduğu için İspanyol golcünün tercihini 99'dan yana kullandığı kaydedildi.

Giuliano Trabzon'a bileniyor!

Fenerbahçe'nin yeni Sambacı'sı, UEFA listesine yazılmadığı için Vardar karşılaşmasında forma giyemeyecek. Giuliano, tamamen hafta sonundaki Trabzonspor mücadelesine odaklanmış durumda. Yıldız futbolcu, takım Üsküp'teyken kendisi için hazırlanacak özel programla çalışmalarını sürdürecek. Brezilyalı futbolcu, takımla çıktığı ilk iki antrenmanda oynamak için hazır olduğunu gösterdi. Aykut Kocaman'ın pazar günkü karşılaşmada Giuliano'yu 11'de görevlendirmesi bekleniyor.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları