Soldado için ayrılık iddiası!

Sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçemiz'de İspanyol forvet Roberto Soldado takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Süper Lig'in ilk yarısını 16 puanla 17. Ssrada tamamlayarak tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçemiz'de sıcak gelişmeler yaşanıyor..

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçemiz'de bu sezon forma şansı bulamayan Roberto Soldado ile yollar ayrılabilir.

Sezon başında elindeki kırık nedeniyle sahalardan uzak kalan, olaylı Galatasaray derbisinde aldığı cezayla 7 maç kaçıran Soldado, bu sezon Slimani ve Frey'in ardından 3. forvet durumuna düşmüştü..

Avusturya basınında çıkan haberlere göre İspanyol forvet, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Shabab Riyad ile anlaşma sağladı..

Kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan Roberto Soldado, Osasuna, Getafe, Valencia, Tottenham ve Villareal formalarını giydi..

İspanyol yıldız, 2017 yılında 5 milyon euro bonservis bedeliyle Villareal'den Fenerbahçemiz'e transfer olmuştu. Soldado'nun güncel piyasa değeri ise 1 milyon euro..

Bu sezon sarı-lacivertli formamızla 10 maça çıkan 33 yaşındaki golcü, 1 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi..

Soldado'nun Fenerbahçemiz ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek ancak İspanyol forvet bu sezon sarı-lacivertli formamızla 20 maça çıkarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacak..

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları