Resmen duyurdu: 'Emre, Fenerbahçe'yi istedi...'

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Emre Belözoğlu ile yaşadığı Fenerbahçe diyaloğunu açıkladı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Aytemiz Alanyaspor ile oynadıkları ligin son maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili gelen soruya Göksel Gümüşdağ, "Emre Belözoğlu'nun sözleşmesi, 2015 yılında neredeyse futbolu bırakma noktasındayken buraya geldi. İnanılmaz katkıları oldu. Emre Belözoğlu, Başakşehir'in sembolü oldu. Kendisiyle bir görümemiz oldu. Bizim 1 yıl daha ister saha içi, ister saha dışında kalmasını istedik. Fakat, kendisi bana, "Bana müsaade ederseniz, Fenerbahçe ile 1 yıl daha oynayıp veda etme düşüncem var." dedi. Oradan bir durum olabilir. Ben de bunun için izin verdim" dedi.

Emre'nin Fenerbahçe'ye gitmesini normal karşılayacaklarını söyleyen Gümüşdağ, "Fenerbahçe onun yuvası. Ona da saygı duyarız. Kararı Emre'ye bırakırız. Öyle bir karar olursa, Emre'ye yolun açık olsun deriz." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'Yİ İSTEDİ, KABUL ETTİK"

Öte yandan Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı da, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye geri döndüğünü ifade ederek, "25 yaşında gelip 39 yaşında geldiği yere geri dönebilmek önemli. Yeniden Fenerbahçe'ye futbolcu oluyorsa önemlidir. Emre çok açık ve net olarak "Hocam Fenerbahçe ile ilgili bir durum var" dedi biz de saygı gösterdik." dedi. 

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları