Pereira imzayı attı! İlk açıklamalar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira basın toplantısını düzenledi.  Fenerbahçe, Vitor Pereira ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu.

"GURUR DUYUYORUM"

Kulübümüzde büyük başarılar kazanmak istediğini ifade eden Pereira, "Burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Buraya istenenleri yapabilmek ve elimizden gelenin en iyisini vermek için verdik. Bu kulübün büyük bir tarihi var ve biz de bu tarihe adımızı yazdırmak için elimizden geleni yapacağız. Harika bir taraftarı olan ve çok kupa kaldırmış bir kulübe geldim. Ben de bu kulüp gibi kupalarla yaşıyorum. Bu kulübün neye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve buna yönelik çalışacağım. Umarım sezon sonunda mutlu olabilmek için elimizden geleni yapmış olacağız." ifadelerini kullandı.

"ŞANSA İNANMAM"

Futbolda şansa inanmadığını dile getiren Portekizli teknik adam, "Aslında bu ne bir uğur, ne de bana şans getirsin diye yaptığım bir şey. Ben sahaya çıktığımda her iki kaleye giderim ve kaleleri kontrol ederim. Bunu sahanın ölçülerini görmek ve zemini incelemek için yaparım. Bunları bilmezseniz sahada karşınıza çıkacaklardan emin olamazsınız. Ben işe inanırım, uğurlara ve şanslara inanmam. Önce çalışırım, sonra şans kendiliğinden gelir zaten." dedi.

"HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAĞIZ"
Fenerbahçe'de hücum futbolu oynayacaklarını dile getiren Pereira, "Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe'nin mevcut kadrsonu tanıyorum. Yeterince zeki bir hocayım ve oyuncuların üzerinde çalışmalar yaptım. Başkanımız ve Giuliano Terraneo ile birlikte Fenerbahçe için iyi şeyler çıkaracağız. Hücum futbolunu benimseyeceğiz ve agresif bir futbol ortaya koyacağız. Büyük kulüplere oyunu domine eden futbol yakışır. İlk maçımıza kadar iyi olmaya mecburuz. Mümkün olan en iyi seviyeye geleceğiz. Bu eleme turu bizim için çok önemli. Şampiyonlar Ligi'ndeki ele maçlarına hazır olabilmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

O VİDEO HAKKINDA DA KONUŞTU

Yunanistan'da Olympiakos - Panathinaikos maçında Pana taraftarıyla yaşadığı gerginliğin Türkiye'de büyük yankı uyandırması hakkında da konuşan Pereira, "Duygusal ve duygularını dışa vurmayı seçen bir hocayım. Futbolu kafamla ve yüreğimle değerlendiriyorum. Savaşçı ve rekabeti seven bir hocayım. Derbiler atmosferi mükemmel maçlardır. Karşınızda zorlu rakipler vardır, böylesine maçlar ve atmosferler beni normalden daha çok motive eder. Yunanistan'da panathinaikos tribünlerine karşı yaptıklarım duygularımın dışa vurmasıydı. 90. dakikada atılan bir gol size şampiyonluk getiriyor. Mutluluğu yerinizde kollarınız bağlı durarak ifade edemezsiniz. ben kimseye karşı bir şey yapmadım, sadece sevindim." dedi.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları