Obradovic'ten galibiyet ve Kalinic açıklaması!

Anadolu Efes galibiyetinin ardından başantrenörümüz Obradovic, önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Oyuncularımızın gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunu ifade eden Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “EuroLeague’de bu hafta çift maç haftasıydı ve bu periyotta en önemli şey enerji. İki gün önce Panathinaikos’a karşısı çok enerji tük ettik ve zor bir maçtı. O yüzden daha fazla oyuncudan faydalanmamız gerekiyordu. Çok kötü başladık ve 2 dakika 15 saniye sonra skor 10-0 idi. Daha sonra oyuncularım çok güzel reaksiyon gösterdi. Ritim yakaladık ve hem hücum hem de savunma açısından topu çok iyi kullandık. Sonrasında öne geçtik. Devamında da skor üstünlüğünü koruduk. Anadolu Efes gibi bir takıma karşı bu çok önemli. Savunmamız da bire birde olması gereken seviyedeydi. Genel olarak her şey iyiydi. Oyuncularımı önemli bir galibiyet için tebrik ederim. Taraftarlara da destekleri için teşekkür ederim. Anadolu Efes’e de önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.” dedi.

Başantrenörümüz Obradovic, Kalinic’in sakatlığına ilişkinse, “Bu hafta koşmaya başladı. Daha iyi hissediyor kendini ama biraz daha zamana ihtiyacı var.” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları