Kocaman'dan Giuliano'ya izin yok!

Fenerbahçe'de kulübe yakın çevrelerde, Aykut Kocaman'ın takımı gelecekte Giuliano'nun üzerine kurmayı planladığı ve bu sebeple Brezilyalı yıldızın transferine izin vermeyeceği konuşuluyor.

Brezilya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alması beklenen Giuliano için son transfer iddiası Almanya'dan geldi.

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in Giuliano'yu listesine aldığı ileri sürüldü. Kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini belirten sarı-lacivertli yöneticiler ise "Takımımızın en değerli oyuncusu, elden çıkarmak için bir neden yok" değerlendirmesinde bulundu.

SAMANDIRA'NIN ÖZEL MİSAFİRLERİ

Sivass por maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli takımın dünkü idmanını Çekmeköy Fenerbahçe Şubesi'nin davetlisi olarak tesislere gelen Hilal Karadeniz Eğitim Kurumları'ndaki otizmli futbolseverler de izledi. Fenerbahçeli futbolcular, antrenman öncesinde ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ALPER VE JANSSEN'DEN İYİ HABER GELDİ!

Fenerbahçe'de sağ arka üst adalesinde ağrısı olduğu için dinlendirilen Alper Potuk bugünden itibaren takımla çalışmalara başlıyor. Yıldız futbolcunun Sivas maçında oynamasına engel bir durumunun olmadığı açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Janssen'in de oynayabileceği belirtildi.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları