Jailson, Harun, Benzia imzayı attı!

Fenerbahçemiz'in yeni transferleri Jailson, Harun Tekin ve Benzia, kendilerini sarı-lacivertli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçemiz'in Brezilya Ligi ekiplerinden Gremio'dan transfer ettiği Jailson, Bursaspor'dan transfer ettiği milli kaleci Harun Tekin ve Fransa'nın Lille ekibinden kadrosuna kattığı Benzia kendilerini sarı-lacivertli yapan imzayı attı. 

COMOLLİ; 

''Harun gözlemlediğimiz kalecilerden biriydi. Bizim önceliklerimizden biriydi ama finansal kaynakları nasıl üretebileceğimizi düşünüyorduk. Kaleciye ihtiyacımız olduğunun farkındaydık. Finansal kaynakları sağlayınca hiç düşünmeden bu transferi gerçekleştirdik''

"Dirar kadro dışı değil, TFF'ye verdiğimiz 28 kişinin içinde. Cocu için uygun olmayabilir belki ama 28 kişilik kadro içinde."

"Yabancı oyuncu sayısındaki değişiklikler, Türk futbolunun başka bir yere gelmesi için bir anda zıplama yaptıracak bir şey değil. Altyapılara yatırım yapılmalı, daha iyi tesisler yapılmalı, daha iyi işe alımlar yapılmalı."

"Lille'den telefon geldi ve hangi oyuncuyu istersiniz dediler. Ben de Yassine Benzia dedim, ama onu alamayacağımızı düşünüyordum. Kiralayabileceklerini söylediler. 16 yaşından beri onu tanıyorum, son gün önümüze çıkan harika bir fırsattı."
"Jailson, Brezilya'nın dev kulübü Gremio'dan geldi. bizim tercihlerimize uygun. Yaşı ve yeteneğinden dolayı çok iyi bir transfer. "

"Tolga Ciğerci, Almanya'da tedavi görüyor. Sürekli onunla konuşuyoruz. İki günde bir onun tedavisinin raporları bize geliyor."

"Hiçbir zaman transferleri kamptan önce bitireceğiz diye bir demeç vermedim. Elimizdeki fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğiz dedik her zaman. İnanılmaz bir teklif geldi oyuncumuza ve gitti. O gidince, onun yerini doldurmak zorundasınız."

YASSİNE BENZİA

"Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, burada olduğum için çok mutluyum. Özel bir pozisyonda oynayacağım, bu pozisyonda daha önce Alex forma giydi. Beklentileri karşılamak için elimden geleni yapacağım."

"Yaratıcı bir oyuncuyum, son pasları vermeyi seven bir oyuncuyum. Türkiye'deki taraftarları herkes bilir, herkes tanır. Burada inanılmaz bir atmosfer olduğunu biliyorum ve bu tadı almak için sabırsızlanıyorum."

HARUN TEKİN

"Volkan abi ile daha önce milli takımda çalıştık. Beklentileri biliyorum, buna cevap vermek için antrenmanda ve sahada her şeyimi ortaya koyacağım. Bunun için çok çalışacağım. Hedeflerim arasında Milli Takım da var."

JAILSON

 "Türkiye Ligi'nde futbol gerçekten çok hızlı oynanıyor. Aynı zamanda çok temas olduğunu gözlemledim. Burada tarih yazmak istiyorum."


Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları