İtalyanlar anlaşmayı açıkladı!

Caner Erkin Fenerbahçemiz'den ayrılacak mı? Caner, Inter'e mi gidiyor, İtalyanlar, Caner'in anlaşma şartlarını duyurdu. Son dakika transfer haberleri...

Roberto Mancini'nin takımı Inter'e transfer olduğu iddia edilen ve sağlık kontrolünden dahi geçtiği kaydedilen Fenerbahçeli oyuncumuz Caner Erkin için Çizme basını bugün gelişmeleri bir adım öne taşıdı.

Caner Erkin'in 6 hafta önce gizlice sağlık kontrolünden geçirildiği ve 7 Mayıs'ta Inter'e transferinin tamamlanacağı öne sürülmüştü.

Gazzetta dello Sport'un haberine göre, durumdan haberdar olan Fenerbahçe yönetimi, Caner Erkin için öfkelendi. Sözlü anlaşma sonrasında 7 Mayıs'ta imzaların büyük ölçüde atılacağı; A Milli futbolcunun yeni sezonda İtalya'da top koşturmaya hazır olduğu kaydedildi.

4 YILLIK ANLAŞMA: YILLIK 2.5 M € (4 YIL = 32 MİLYON TL)

27 yaşındaki futbolcunun alacağı maaş konusunda da ilk kez bilgi verildi... Fenerbahçemiz'den yaklaşık olarak 1 milyon 700 bin euro alan 27 yaşındaki futbolcunun Inter ile yıllık 2.5 milyon euroya anlaştığı öne sürüldü. Kendisini 2020'ye kadar Inter'e bağlayan sözleşmeye 'Evet' diyen Caner'in imza parası ise almayacağı aktarıldı.

2010 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Caner Erkin, 2 milyon euroya transfer edilmişti.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları