Herkes tatilde ama o idman yapıyor

İkinci yarıda daha fazla şans bulmak isteyen 18 yaşındaki genç oyuncumuz, takımımız tatilde olmasına rağmen Samandıra Tesisleri'nde idman yapıyor.

Fenerbahçemizin genç yıldızı Oğuz Kağan Güçtekin, devre arası tatilini İstanbul'da geçiriyor.

Henüz 18 yaşında olan Oğuz Kağan, dün Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek antrenman yaptı.Oyuncumuzun hedefinin Antalya kampına kadar fiziksel olarak daha da güçlenmek ve ligin ikinci yarısında daha fazla şans bulabilmek olduğu bildirildi.

Teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın, Oğuz Kağan'ın çalışkanlığından çok memnun olduğu, Antalya kampında durumunu yakından takip edeceği öğrenildi.

Sarı-Lacivertli formayı ilk kez Sivasspor'a karşı giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin, Türkiye Kupası'nda  oynanan Adana Demirspor maçının en çok konuşulan ismi oldu.

Soğukkanlı oyunuyla beğeni toplayan genç futbolcu, yüksek pas isabetiyle oynarken Fenerbahçeli taraftarlarımı da mest etti. Fenerbahçemizin Alper'le bulduğu ilk golü hazırlayan Oğuz Kağan için yapılan benzetmeler de gurur okşayıcı cinsten...

Attığı uzun toplarla taraftarları Emre Belözoğlu'na benzettiği genç futbolcu, teknik direktörümüz Aykut Kocaman'dan da tam not aldı.

25 MİLYON TL'LİK TEKLİF

Maç biter bitmez ailesinin yanına koşan Oğuz Kağan için Manchester City, Fenerbahçe'ye 5 milyon euroluk (25 milyon TL) resmi teklif yapmıştı.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları