Yanal'dan 'gençlik' hamlesi!

Spor Toto Süper Lig'de bitime sayılı haftalar kala şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de bu tempo en fazla genç isimlere yarayacak.

SUPERFB DETAY - Spor Toto Süper Lig'de artık şampiyonluk için geri sayıma geçen ve Beşiktaş karşısında alacağı galibiyet ile rekor kırarak şampiyonluğunu ilan edecek olan Fenerbahçe'de, bu rahatlık en çok genç isimlere yarayacak.

Ligin bitimine sayılı haftalar kala büyük bir sürpriz yaşanmaması durumunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan sarı-lacivertli ekipte bu matematiksel ve mental rahatlıktan en fazla yararlanacak isimler alt yapı oyuncuları olacak.

TARİHİ FIRSAT OLABİLİR!

Fenerbahçe'de göreve geldiği günden itibaren takım olabilme olgusunun altını çizen ve altyapı oyuncuları ile de yakından ilgilenen deneyimli teknik adam Ersun Yanal'ın, geride kalan haftalarda bu isimlere şans vermesi bekleniyor.

Deneyimli teknik adam, hafta içinde altyapıdan idmanlara çağırdığı genç isimler İbrahim Serdar Aydın, Mehdi Akgül ve Muhammed Akarslan'ı geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçının kadrosuna dahil etmişti.

Fenerbahçe altyapısında forma giyen bu 3 genç isim, Antalyaspor karşılaşmasında yedek soyunurken, İbrahim Serdar Aydın karşılaşmanın 80. dakikasında Mehmet Topuz'un yerine oyuna dahil oldu ve ilk kez A takım ile Süper Lig maçına çıkmış oldu.

GÖZLER O'NUN ÜZERİNDE OLACAK!

Ersun Yanal'ın bu süreçte en fazla şans vermesi beklenen isim ise Fenerbahçe A2 takımı forması ile bu sezon harikalar yaratan golcü oyuncu Semih Ergül olacak.

Kadrosunda hali hazırda yerli forvet oyuncusu bulunmayan ve teknik direktör Ersun Yanal'ın yerli forvet transferi tercihlerini değelendirmeme sebebi de olan genç oyuncu, deneyimli teknik adam tarafından yakından takip ediliyor.

Semih Ergül, sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda Anyalya'da gerçekleştirilen hazırlık kampına dahil edilmişti. Genç oyuncu ayrıca, sarı lacivertli taraftarların A Takım'da görmek istediği isimlerin başında geliyor.

Süperfb'ye devam... Süperfb Mobil Uygulamaları